Otevřený dopis MUDr. Elekové spolku Sisyfos

000Výstřižek1

Vážení členové spolku Sisyfos,
beru na vědomí udělení vaší ceny Zlatý bludný balvan.

Není mi nicméně zcela jasné, jaké mé zásluhy považujete za tak mimořádné. Je to moje angažovanost v oblasti očkování nebo alternativní metody léčby, které praktikuji? Vzhledem k tomu, že jsem se stala známou v souvislosti s očkováním, je možné, že cenu jste mi udělili za mimořádné zásluhy na tomto poli, protože mé jiné aktivity po celé roky unikaly vaší pozornosti.

Je-li tomu skutečně tak, pak jste střelili do vlastních řad. Označujete se za skeptiky, což z definice znamená ty, kdo z principu pochybují – nebo by měli – o všem. Takže si dovolím položit otevřenou otázku: pochybovali jste někdy o zdánlivě samozřejmých „pravdách“ o očkování? Já jsem to udělala za vás, nepřijala jsem zažitou mytologii a očkování jsem podrobila skeptickému zkoumání.

Vážení, vy jste mi měli spíše nabídnout členství a ne dávat balvan! Ten si zasloužíte sami, jestliže v očkování pouze věříte a nikdy jste ho kriticky nezkoumali.

Je ovšem možné, že jsem vaši pozornost vzbudila svými aktivitami kolem očkování, ale cenu jste mi udělili za mou činnost na poli alternativní medicíny. Tato varianta nestojí za komentář.

VýstřižekCenu si osobně nepřeberu a nemusíte mi ji ani posílat. Váš spolek Sisyfos je z celospolečenského a právního hlediska stejně (ne)významný jako jakýkoli jiný zájmový spolek. Význam vaší ceny tomu odpovídá. Umíte se sice medializovat lépe než např. filatelisté, ale kdyby mi udělili jakoukoli samozvanou cenu oni, bylo by to pro mě stejně (ne)významné.

Kdybych měla čas na nesmysly, mohla bych s přáteli také založit sdružení a udělovat anticeny, kterými bychom vyjádřili svůj názor na myšlenkové oponenty. Začali bychom vašim ctěným spolkem a udělili bychom vám všem dohromady historicky první kolektivní cenu Zkamenělý mozek. Nepochybujte o tom, že bychom dokázali zajistit přinejmenším stejný zájem médií, jaký dokážete upoutat vy se svými balvany.

S pozdravem
MUDr.Ludmila Eleková

zdroj: http://www.najimseazhubnu.cz/otevreny-dopis-spolku-sisyfos/

One thought on “Otevřený dopis MUDr. Elekové spolku Sisyfos

1. Sisyfos sú asi taký skeptici ako ja kozmonaut. By som ich skôr nazval spolok zakomplexovaných intelektuálov. Takéto pseudo organizácie sú spravidla financované z nejakých Sorosových nadácií a im podobných. Pani Elková ani si z nich nerobte ťažkú hlavu. Týmto ocenením len dávajú informácie do vlastných radov aby si mohli začať klásť otázky aj ich blízky keď po zaočkovaní svojich detí budú pozorovať prvé negatívne príznaky. Nech sa im teraz zdajú vaše pohnútky akokoľvek absurdné,odteraz pri pohľade na injekčnú striekačku si spomenú na Vás a Vaše podozrenia.A už nikdy nebudú mať 100 percentnú istotu že je to bezpečné a to podozrenie v nich začne rásť. Už teraz bez toho aby si to uvedomili budú na každú vakcínu pozerať z podozrením. Majú len strach si to priznať , že by to mohla byť pravda. To čo robia je len obranný mechanizmus ega ,s tým sa potýka čoraz viac ľudí v včetne mňa .A ani im to nemôžeme vyčítať. Zasadili ste do ich mysli semienko a treba len čakať čo s toho vyrastie. Dovtedy Vám prajem veľa zdravia a entuziazmu.

Comments are closed.